« | Home | »

Dutch ready to paint Richmond orange for 2010 Games

By Andree Toonk | November 15, 2009

Vandaag is de laatste kans om tickets te kopen, dit weekend openen de lokale ski pistes ( een paar weken eerder dan normaal), het Olympisch dorp is officieel opgeleverd. Kortom de Olympische spelen komen er nu echt aan! Het lijkt erop dat alles op schema ligt en in minder dan 100 dagen zal Vancouver en omgeving vol lopen met atleten, supporters en toeristen, waaronder natuurlijk ook die gekke Hollanders.

Deze week kreeg ik van een collega een kopie van de “Richmond Review”, een lokale krant hier.  Op de voorpagina een pagina lang artikel met de titel “Dutch ready to paint Richmond orange for 2010 Games“.   Het artikel gaat over het Holland Heineken house,  welke deze winter in Richmond, niet ver van de nieuwe schaatsbaan is te vinden.

Blijkbaar  kunnen ze per dag 4000 gasten hebben.  Interessante quote:

Locals can expect lineups, but those with a Dutch passport can queue in a priority line—so as not to disappoint the Dutch who travelled here for some orange experience.

Dus de gasten met een Nederlands paspoort kunnen via de VIP ingang naar binnen!

Bas, Roel en ik zullen deze winter Zevenaar vertegenwoordigen in het Holland Heineken house!  De Richmond locals zijn al gewaarschuwd!
Hieronder vind je een copie van het artikel (klik voor de grote versie). Het  artikel is ook online te vinden hier:

http://www.bclocalnews.com/richmond_southdelta/richmondreview/news/Dutch_ready_to_paint_Richmond_orange_for_2010_Games.html

Hieronder ook een mooie Video over het holland Heineken house in Peking, 2008!
Interessant weetje, een aantal verdiepingen van ons kantoor is verhuurd aan de Duitsers deze winter voor de “German House”.  Dat wordt dus bratwurst mit senf, Kartofells Und Bier  voor lunch :)

Click to see full size version

Click to see full size version

Topics: Fun, Vancouver | 3 Comments »

3 Responses to “Dutch ready to paint Richmond orange for 2010 Games”

 1. Andree Toonk Says:
  November 15th, 2009 at 1:30 am

  By the way also see:
  http://www2.canada.com/richmondnews/news/story.html?id=245f3d9d-3f2a-41fe-821f-19df1770c853

 2. Joost Says:
  November 15th, 2009 at 2:42 pm

  En zijn de verslaafden al afgevoerd naar de Rockies of Vancouver Island? Of zitten die nog op het plek?
  Spannend :) Ik wil wel de foto’s zien van een wit Vancouver :)

 3. Piet Says:
  January 22nd, 2010 at 6:24 pm

  Hallo Andre,
  Leuke blog, ben zelf geboren en getogen in Duiven. Was op zoek naar info waar ik in Richmond (of Vancouver) het best naar de ijshockey wedstrijden van Canada kan kijken (leuke sports bar, tussen de “locals”) en kwam toen op jouw site terecht. Als je een tip heb, die is latijd welkom.
  Ik zal ook 2 weken in Richmond verblijven. Heb uiteindelijk alle schaats kaartjes kunnen aanschaffen en nog een aantal ijshockey wedstrijden, wel handig als je familie in Canada heb. Deze trip wordt mijn 20e bezoek aan Canada, ik heb een broer wonen in de buurt van Toronto.
  Trouwens wel grappig, zag dat je bij ZX hebt gewerkt, dat bedrijf is nu onze hosting partner.

Comments