« | Home | »

Nanog45 in de Dominicaanse Republiek

By Andree Toonk | January 23, 2009

Morgen vroeg in de morgen vertrek ik naar de dominicaanse republiek! Ik zal daar de NANOG45 conferentie bezoeken. Nanog staat voor North American operators group, een groep die zich bezig houd met de dagelijkse ontwikkelingen op Internet gebied.
Ik zal daar zelf ook twee presentaties geven over BGPmon.  BGPmon heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen van de Nanog community en ik ben gevraagd om tijdens de BOF (break out session) over hijacks en tools te presenteren.  Daarnaast zal ik tijdens de centrale sessie ook een korte presentatie van ongeveer 10 minuten geven over BGPmon.
Ik heb er erg veel zin in, wel spannend natuurlijk.  Ik ben nog druk bezig met het voorbereiden van m’n presentaties, maar het gaat vast wel goed komen. Leuk is ook dat er nog meer Nederlanders komen, waaronder een aantal oud collega’s! Tijd om m’n Nederlands weer te oefenen. De conferentie duurt van zondag tot en met woensdag. Daarna heb ik nog lekker twee daagjes vrij genomen om de toerist uit te hangen en van het lekkere weer te genieten!

Topics: Fun, work | 3 Comments »

3 Responses to “Nanog45 in de Dominicaanse Republiek”

 1. Marco Says:
  January 23rd, 2009 at 8:20 pm

  Zie je zaterdag, Dree!

 2. Andree Toonk Says:
  January 23rd, 2009 at 8:38 pm

  Hey Marco!

  Ik kom ook pas morgen aan :( (in plaats van vandaag).
  Problemen met m’n vlucht uit Vancouver. Zorgde ervoor dat ik m’n aansluitingen niet haal. Heb m’n vluchten veranderd. Vlieg over paar uur van Vancouver naar Chicago, naar Philadelphia. Daar blijf ik in een hotel voor een nachtje en dan de volgende dag naar Santo Domingo :). Ik kom daar pas om 22:15 aan, na jou dus.

  Zie je zondag!
  groeten Andree

 3. Hendrik Says:
  January 25th, 2009 at 11:01 am

  Hey wereld reiziger. Zaken gaan goed zo te lezen. Zo zie je nog eens wat van de wereld. Ben af en toe wel jalours hoor.. Hier in de wereldstad Doetinchem City gaat alles super. Gisteren zijn we over gegaan naar ons nieuwe huis. Alle spullen staan weer op z’n plek. Internet doet het ook weer dus we zijn weer online. Doe je Gleyse de groeten en we spreken elkaar snel.
  Mazzl en een kus van de dames.

Comments