« | Home | »

Kerstmis in de zon!

By Andree Toonk | December 19, 2008

Het is alweer bijna kerstmis en op het nieuws las ik dat er in Nederland ondanks de koude temperaturen waarschijnlijk geen witte kerst in zit dit jaar. Hier is de winter ook echt begonnen, sneeuw en koud! Voor dit weekend wordt een nieuwe lading sneeuw verwacht, ongveer 15cm! Met een minimum temperatuur van -14c. Leuk voor de mensen hier, een witte kerst! Maar niet voor ons, want wij gaan “down south” naar Mexico! Dit jaar vieren we kerstmis op het strand in Puerto Vallarta!  We vetrekken zaterdag en komen volgende week zondag weer terug.

We hebben er erg veel zin in! Lekker even opwarmen. Ik ben benieuwd hoe kerst in de zon bevalt, maar ik ga er vanuit dat het wel goed zal zijn :) Voor degene die het interessant vinden, dit is het hotel waar we zitten.  Fijne kerstdagen allemaal, feliz navidad!

Topics: Fun | 1 Comment »

One Response to “Kerstmis in de zon!”

  1. Marco Says:
    December 21st, 2008 at 6:43 pm

    Lekkerrrr!

    Veel plezier!

Comments