« | Home | »

The Ghost Train

By Andree Toonk | November 3, 2008

Afgelopen weekend was Halloween weekend! Halloween is een populair feest hier en je ziet veel mensen verkleed rond lopen. Vrijdag morgen zat bijvoorbeeld ik in de skytrain (metro) naar werk en naast me zat de Joker (van de batman film) haha
Het is grappig om veel verklede mensen te zien, van piraten, tot cowboys, zombies tot mensen in een paashaas pak. Veel mensen gaan verkleed naar kantoor, waar het vaak een wedstrijd is wie het best verkleed is. Bij Gleyse op kantoor was ook een wedstrijd, waar ze de derde prijs heeft gewonnen.

In het weekend zijn er verder overal Halloween feesten en festiviteiten. Het doet me een beetje aan Carnaval denken, alleen zijn de mensen nuchter ;)
Wij hebben samen met Richard en Kiyomi een beetje van de Halloween sferen genoten in de Ghost train in Stanley park.

Dit een treintje door het park, de hele route is in Halloween thema, veelal piraten en andere enge figuren en natuurlijk spannende muziek op de achtergrond. Erg mooi gemaakt! Richard heeft een filmpje gemaakt van ons avontuur tussen de piraten. Klik hier om het filmpje te bekijken (60MB, dus kan even duren).

In stanley park kwamen we ook nog een hele famillie Racoons tegen! erg cool! Maar blijkbaar was ik de enige die het “cool” vond, omdat het blijkbaar erg normaal is om racoons te zien in de Stanley park. Ik was verbaast dat ze zo nieuwsgierig waren. Ik hoorde dat ze bepaald niet bang zijn en als ze hun zin niet krijgen behoorlijk agresief kunnen worden dus ik heb maar een bescheiden afstand gehouden :)

Topics: Fun, Vancouver | 3 Comments »

3 Responses to “The Ghost Train”

 1. Pa Says:
  November 4th, 2008 at 11:55 am

  Leuk filmpje , moet ik voor volgend jaar je carnavalskleren opsturen naar Vancouver ?
  Was dit de eerste keer dat je Racoons (wasberen )hebt gezien ?
  Groeten , Pa

 2. Andree Says:
  November 5th, 2008 at 6:04 pm

  Carnavals kleren, ja daar heb ik nog wel paar keer aangedacht! Ik had 1 keer eerder wasberen gezien, maar het was erg donker toen men vertelde me dat het een wasbeer was, maar was te donker om goed te zien. In stanley park zagen we een hele familie, erg nieuwsgierig en groter dan ik had verwacht. Zijn er wasberen in NL?

 3. Rob Says:
  November 16th, 2008 at 7:35 pm

  leuk filmpje! ziet er goed uit.

  heb ff op wikipedia gekeken en als het goed is komen ze voor in nl…dus ja…maar waar?

  hoest daar?

  groetjes Rob

Comments