« | Home | »

Dagje naar Victoria

By Andree Toonk | October 14, 2008

Afgelopen week moest ik voor een dagje naar Victoria op Vancouver Island. Daar waren we (aantal mensen van BCNET) aanwezig bij een Awards diner van de provincial goverment. Daarnaast hadden we een aantal meetings met enkele BCNET klanten.  En hoewel het erg interessant was om te zien waar onze apparatuur staat en een keer bij zo’n awards diner aanwezig te zijn, was de vliegreis naar Victoria ook erg mooi. Ik wilde eigenlijk graag met een watervliegtuig gaan, echter dat werd me afgeraden. Het is blijkbaar geen goed idee om de “float plane” te nemen in de herfst en de winter. Als het te bewolkt is mogen ze niet landen en brengen ze je terug naar waar je vandaan kwam. Dus we namen een vliegtuigje vanaf het vliegveld hier in Vancouver. De vlucht zelf is maar 20minuutjes, maar desondanks is het een mooie vlucht. Omdat het maar zo’n korte vlucht is, klimt het vliegttuig niet hoog dus je hebt een mooi uitzicht. Je vliegt over de gulf islands, allemaal kleine eilandjes tussen Vancouver en Vancouver island. Sommige zijn bewoond en sommige onbewoond. Erg mooi! Het vliegtuig zelf was erg klein. Het vliegtuig waarin ik zat had 9 rijen en we mochten zelf onze stoel uitzoeken. Nadat iedereen een plaatsje had gevonden moesten sommige een aantal rijen naar achter of werden ze van links naar rechts verplaats, dit had te maken met de gewicht verdeling. Hieronder vind je een aantal foto’s van deze bijzonder mooie vlucht!

Afgelopen vrijdag was er weer bezoek uit Nederland. Mark, een oud SARA collega was voor een conferentie in Seattle en was daarna een paar dagen hier in BC. Vrijdag was hij op bezoek bij ons thuis.
Vandaag is het weer Thanks giving day!! Dit jaar geen turkey (kalkoen), maar een bescheiden kippetje. De kalkoen was wat veel  voor alleen ons tweeën.  Goed, tijd om het kippetje te gaan klaar maken! Happy thanks giving day!

Topics: Vancouver, work | 3 Comments »

3 Responses to “Dagje naar Victoria”

 1. Roel Says:
  October 14th, 2008 at 8:00 am

  Happy thanksgiving!

  Cheers,
  Roel

 2. Rob Says:
  October 14th, 2008 at 8:35 am

  Happy Thankgiving en eet smakelijk van je kippetje ;)

  Greetz,
  Rob

 3. Pa Says:
  October 14th, 2008 at 12:31 pm

  mooie foto’s van de veerboten en van Victoria.
  Komt me nog allemaal erg bekend voor!

  Groeten , Pa

Comments