« | Home | »

Picknick op het water

By Andree Toonk | July 20, 2008

De zomer is hier nu in volle gang bezig! Elke dag zo’n 23 tot 27 graden, heerlijk dus. Tijd om te genieten van de mooie zomer avonden. Afgelopen donderdag had ik een speed boat gehuurd bij een verhuur bedrijf in coal harbour in downtown Vancouver.  Ik had met Gleyse afgesproken dat ze om 17uur in coal harbour moest zijn voor een verassing! Een picknick op het water. Van 17uur tot 20 uur hadden we een mooi 4 persoons bootje met een 50pk motor tot onze beschikking.


Ons bootje
Ik wilde graag naar Indean arm, een soort van fjord net voorbij north Vancouver. Ik was er alleen niet zeker van of we dat zouden redden. Maar dat bleek reuze mee te vallen, de boot was een stuk sneller dan ik had verwacht en binnen een half uurtje waren bij Barnett marine parc, het begin van indean arm, Tijd genoeg dus. Na een half uurtje varen in indean arm, was het tijd voor diner! De motor uit, lekker rond dobberen op het water, flesje wijn open, broodjes erbij heerlijk :) en als klap op de vuurpijl zagen we nog wat zeehonden om onze boot heen zwemmen.

De foto’s zijn hier te vinden:
http://www.toonk.nl/photo-index.php?album=2008-07-17 boat-trip Vancouver/

Dit is ongeveer hoe we gevaren zijn: google maps we zijn ongeveer tot aan Croker Island, in het noorden van indean arm, gevaren!
Al met al een heerlijk avondje en zeker de moeite waard om nog eens te doen! Het uitzicht over downtown is erg mooi vanaf het water, en na een half uurtje varen zitje midden in de natuur. Dus Roel en Suzan, als jullie hier zijn volgende maand…. We hebben de boot al uit gezocht (zie onder) ;)

130PK! Searay 185

Topics: Fun, Vancouver | 4 Comments »

4 Responses to “Picknick op het water”

 1. Suus Says:
  July 20th, 2008 at 1:37 pm

  Ziet er erg goed uit. Ik ben voor. Zal voor roel vast wat zeeziektepilletjes halen ;)

  Nog maar een maandje en dan zijn we er!:)

 2. Roel Says:
  July 20th, 2008 at 3:12 pm

  Dude!

  Dat ziet er gaaf uit!
  Jullie wonen echt mooi daar.
  Hier is het weer knudde, terwijl ik dit schrijf komt er een stortbui over De Bilt, de derde vandaag!

  Leuke boot :) Als ik mag sturen vind ik het prima!
  Over 5 eken zijn we er!

  Enjoy life! Enjoy Summer!

  Cheers,
  Roel

 3. Joost Witlox Says:
  July 20th, 2008 at 3:26 pm

  Gaaf man,

  Ik heb Margaret ook eindelijk zover dat ze volgend jaar mee wil naar Vancouver. Als ik het zo zie blijven we misschien wel :-).

  Gr,

  Joost

 4. Marco Davids Says:
  July 26th, 2008 at 5:00 pm

  Top! :-)

  Groeten vanaf de IETF in Dublin

Comments