« | Home | »

Back from Orlando, Florida!

By Andree Toonk | June 29, 2008

Last week I was in Orlando Florida! The sunshine state.  I was visiting the Cisco Live 2008, networkers conference. The conference was great! I think it was the best organized conference I have ever visited. This was my first time in Florida so I scheduled one day extra for a sight seeing day.

Afgelopen week was ik in Orlando Florida, The sunshine state! Ik was daar voor de Cisco live 2008, networkers conferentie. De conferentie was indrukwekkend. Dat was denk ik de best georganiseerde conferentie die ik ooit bezocht heb. Dit was de eerste keer in Florida, dus ik had een extra dagje ingepland om als toerist the besteden.

I departed from Vancouver last Saturday at 7 in the morning! My first flight was to Houston, from Houston I flew to Orlando. Because I traveled for almost the whole day I missed most of the soccer game of the Netherlands vs Russia! In Houston I was able to see 15 minutes of the game, it was enough to see the Dutch had a lot of difficulties during this game and it was clear the Russians were dominating that part of the game. Just a few minutes after the 1-0 I had to leave to catch my flight.  When I arrived in Orlando I got text messages from a few you (thanks for that) letting me know that we lost….

Ik vertrok vorige week zaterdag rond 7 uur ‘s ochtends uit Vancouver. De eerste stop was Houston en vanaf Houston vloog ik verder naar Orlando. De reis duurde zo’n beetje de hele dag, dus ik heb niet veel van de wedstrijd Nederland tegen Rusland kunnen zien. Gelukkig vond ik op het vliegveld in  Houston een bar waar de wedstrijd live werd uitgezonden. Daar heb ik ongeveer 15 minuten van de wedstrijd kunnen zien. Al snel werd het me duidelijk dat het Nederlands elftal veel moeite had met de russen, en dat de russen de russen domineerde. Net toen ik weg moest om m’n vlucht te halen werd er 1-0 gescoord door de russen. Geen lekker gevoel om zo het vliegtuig in te gaan en de hele vlucht hoopte ik dat als ik aankwam in Orlando het ineens 2-1 voor Nederland was geworden. Helaas, toen ik aankwam in Orlando kreeg ik een aantal smsjes (bedankt nog!), allemaal met dezelfde inhoud… we hadden verloren, we liggen eruit…

Sundays was the first day of the conference, the first session was a 1 day techtorial about the CCIE routing and switching material. The rest of the week was filled with lots of very interesting and high quality sessions.  Wednesday was the customer appreciation event in Universal studios! They rented a part of the park exclusively for the conference visitors, around 8000 people. It was very well organized. We had access to all the attractions, free food and drinks / beers ☺. They also had a performance of the blue man group as well as a concert of the barenaked ladies.  As you can see, Cisco treats its customers well ;)

Zondags was de eerste dag van de conferentie. Mijn eerste sessie was een 8 uur lange techtorial: “CCIE routing en switching. De rest van de week was gevuld met nog veel meer erg interessante en hoge kwaliteit sessies. Woensdag was het customer appreciation event in Universal studios! Voor deze gelegenheid hadden zee en gedeelte van het park afgehuurd en was alleen toegankelijk voor de bezoekers van de conferentie, zo’n 8000 mensen. Het was erg goed georganiseerd en het ontbrak ons aan niets. Zo was er gratis eten en drinken en hadden we toegang tot alle attracties. Als klap op de vuurpijl waren er 2 optredens van de blue man group (erg goed!) en concert van de barenaked ladies! Zoals je ziet, Cisco behandeld haar klanten goed!

On Friday I decided to go to Sea world, which was just a few kilometers from my hotel.
Sea world is a great park, with nice shows. Especially the two show with the killer whales and the show with the dolphins was really impressive. I even touched a dolphin.

Op vrijdag had ik een dagje vrij en besloot ik naar sea world te gaan, slechts een paar kilometer van m’n hotel. Sea world is een erg mooi park, je kan het vergelijken met het dolfinarium in Hardewijk, alleen dan een paar keer groter. Met name de shows met de orka’s en de dolfijnen show was erg indrukwekkend! Ik heb zelfs nog een dolfijn aangeraakt!

All together it was a very interesting week, where I met fun and interesting people, joined high quality technical sessions, an impressive customer appreciation event and a great day in seaworld! For those interested in the photos, the can be found here.

Al met al was het weer een erg interessante week waar ik weer een     aantal leuke en interessante mensen leren kennen. De technische sessies waren er goed, het customer appreciation event was indrukkwekend en seaworld was cool! Voor degene die geinterseerd zijn in de foto’s, ze zijn hier te vinden.

Topics: Fun, work | 1 Comment »

One Response to “Back from Orlando, Florida!”

  1. Joost Says:
    June 29th, 2008 at 7:52 pm

    joo dre, goed te lezen dat alles goed gaat en dat je je nog vermaakt :)

    overigens vind ik dat het optreden van de barenaked ladies wel erg kort besproken wordt dus hopelijk kun je ons daar wat meer over vertellen :P

Comments