« | Home | »

Oude bekenden!

By Andree Toonk | June 19, 2008

Vrijdag avond kreeg ik bezoek uit Nederland van een oud studie genoot van de HTS in Utrecht. Bart Lubberdink en zijn vriendin Sonja waren op vakantie in Canada, via Calgary waren ze in een camper in 3 weekjes afgezakt naar Vancouver. Vrijdag kwamen ze bij ons eten, speciaal daarvoor de BBQ maar weer eens aangestoken :) Het was leuk ze weer gezien te hebben!
Dezelfde avond kwamen ook Petra en Pa weer terug naar Vancouver. Na een week rond trekken in de Rocky mountains was het tijd voor hun laatste weekend hier. Zaterdag hebben we wat rond gewandeld in downtown Vancouver, daar hebben we onder andere Gas Town en Robson street bekeken.  Zondag zijn we naar Grouse mountain geweest. Dit was iets wat ik zelf al een tijdje wilde doen maar er nog nooit van gekomen was. Het was erg mooi en zeker een aanrader voor als je ooit in Vancouver bent. Er zijn allerlei activiteiten op de top, waaronder een vogelshow waarin je allerlei roofvogels krijgt te zien en ook een erg vermakelijke “lumberjack” show. Ook zul je 2 grizzly beren vinden op de top! Erg indrukwekende beesten!

Terwijl we op de lift omhoog  aan het wachten waren kwam ik Bram Stolk tegen, een oud SARA collega  van mij. Bram is een paar maanden voor mij naar Vancouver vertrokken. Bram had net als ik zijn familie op bezoek!

Maandag wat het tijd voor Pa en Petra om weer terug naar huis te gaan.  Samen zijn we naar het vliegveld gegaan. Daar hebben we afscheid genomen.  Het was een erg leuk en gezellig om ze weer gezien te hebben. Rond een uurtje of zes zijn ze met een uurtje vertraging vertrokken naar Amsterdam en vertrok ik naar Calgary.

Topics: Fun, Vancouver | 4 Comments »

4 Responses to “Oude bekenden!”

 1. petra en papa Says:
  June 19th, 2008 at 11:15 am

  ja ja het was een top vakantie!!!
  alsnog bedankt voor alles!!!
  en geniet weer even van jullie rust, hahahah!
  hoe was je reis?
  liefs van je zusje

 2. Bart Lubberdink Says:
  June 19th, 2008 at 11:49 am

  Ha Andree en Gleyse,

  Nog bedankt voor de gezelligheid.
  We hebben ons ook prima vermaakt in Canada.

  Groet

  Bart en Sonja

 3. Marco Says:
  June 20th, 2008 at 7:24 am

  Mooie foto’s!
  Hebben jullie allemaal je voeten nog daarzo?

  (http://www.ad.nl/buitenland/2383091/Opnieuw_een_voet_aangespoeld_in_Canada.html)

 4. Andree Toonk Says:
  June 23rd, 2008 at 12:23 am

  Hi Marco!
  Ja het is freaky he ;)
  ik heb ze in ieder geval nog :) haha

Comments