« | Home | »

Happy 30st Birthday!

By Andree Toonk | June 2, 2008

30! A new decade in my life! Potverdikkie zeg! Ben ik nu oud en wijs? Het voelt nog niet echt anders, ik heb nog geen grijs haar en m’n rug en knieën doen het nog goed!  Wat wel anders was, was hoe de dag begon! M’n familie is overgekomen uit Nederland en net zoals “vroeger” werd ik wakker gezongen, was het huis versierd met slingers en ballonnen en m’n ontbijt bestond uit een taart met kaarsjes! Nadat de kaarsjes waren uitgeblazen was het tijd voor de cadeautjes! Ik heb veel typische Nederlandse dingen gekregen, waaronder ook oude kaas (heerlijk!)  en een shirt van het Nederlands elftal! Erg handig voor het komende EK! Ik zal vanaf hier Nederland aanmoedigen.

Van Gleyse heb ik tickets gekregen voor de whistler mountaineer! Iets wat ik erg graag wilde doen. De rest van de dag hebben we besteed aan het verder verkennen van Vancouver. Zondag hebben we voornamelijk onze tijd doorgebracht in Stanley pak.  Zaterdag hebben we downtown onveilig gemaakt, het was erg lekker weer dus we hebben de hele dag wat rond gewandeld.

Vandaag, Maandag, zijn Gleyse en ik weer aan het werk en gaat de Familie richting Victoria op Vancouver island, wij zullen daar morgen ook heen gaan en met z’n alle een paar dagen in een huisje in Tofino blijven.

Iedereen nog bedankt voor de SMSjes, telefoontjes, kaartjes en emails! Erg leuk om te krijgen! Hieronder vinden jullie alvast een paar foto’s van de eerste paar dagen.

Topics: Fun, Vancouver | 5 Comments »

5 Responses to “Happy 30st Birthday!”

 1. Roel Says:
  June 2nd, 2008 at 9:54 pm

  Sweet dude!
  Sweet! :)

  Geniet er van!

  Roel

 2. Hendrik Linda en Hieke Says:
  June 2nd, 2008 at 10:08 pm

  Hey Dreetje! Even weer fijn je gesproken te hebben. Was te lang geleden! We zijn blij voor jullie dat het alemaal goed gaat. Leuk om te zien dat jullie het naar je zin hebben daar.
  Leuke foto’s trouwens. Wij zijn jalours. Ooit willen we ook een rondleiding van jullie door vancouver.

  Groetjes daar aan iedereen,
  X van the lady’s

 3. Maarten en Bibi Says:
  June 3rd, 2008 at 12:16 pm

  Hoi Andree.
  Hopelijk heb je de mail en het smsje op tijd gehad.
  Zo te zien was het een leuke verjaardag!
  Veel plezier daar met z’n allen.

  Liefs Maarten en Bibi

 4. Swan Family from Holland Says:
  June 3rd, 2008 at 6:40 pm

  Ha Vakantiegangers,

  Het ziet er allemaal geweldig uit! Vooral de taart, nog van harte gefeliciteerd by the way :) Wij vinden het uitzicht erg mooi (Kees vraagt of er mogelijk voor hem ook een uitnodiging er in zit) Wat een lolbroek… Heel veel plezier nog daar en de groeten uit regenachtig + onweerachtig + af en toe zonnig Veenendaal

  Kees & Marianne, Derk & Renate & Jade, Thijs & Marianne

 5. Boudewijn&Aliejet Says:
  June 3rd, 2008 at 8:52 pm

  Hoi Andree en familie,

  Zo te lezen en te zien was het een geslaagde party. Nu bevind je je ook bij de club van dertigers! Jullie zijn veel aan het ondernemen, erg leuk allemaal! Wie weet in de toekomst willen wij ook wel zo’n rondje Canada.
  Heel veel plezier nog en geniet van elkaar.

  Groetjes van BOud, Jet en Tjerk

Comments