« | Home | »

Techs in Paradise, Hawaii!

By Andree Toonk | January 5, 2008

hawaiiOver twee weken is het zover, m’n eerste reis voor BCNET! En de bestemming is zeker geen straf… Honolulu, Hawaii! De Glif en Joint Techs conferentie duren van zaterdag 19 Januari tot woensdag 23 januari. Helaas zit ik wat krap met vrije dagen hier, zeker als je het vergelijkt met wat ik gewend was bij SARA in Nederland. Ik heb dus geen extra vrije dagen opgenomen. Ik vertrek op vrijdag en zal daar in de na middag aankomen, dus die dag heb ik niet zoveel vrije tijd. Op Donderdag avond vlieg ik terug dus dan heb ik lekker een dagje vrij om te genieten van Oahu! Al hoop ik ook in de avond uurtjes nog wat te kunnen genieten van Waikiki Beach, dat is waar m’n hotel zit.  Leuk is ook dat er een aantal bekende uit o.a. Nederland naar de conferentie komen, leuk om hun ook weer te zien en spreken; met een beetje geluk onder het genot van een cocktail (life’s good!) Het was nog een heel gedoe om goede vluchten te vinden. De meeste vluchten komen midden in de nacht aan of vertrekken vroeg in de ochtend (voor 7uur). Uiteindelijk heb ik 2 enkele (directe) vluchten geboekt, dit was verrassend genoeg nog goedkoper ook! Ik vlieg heen met Westjet en terug met Air Canada. De conferentie zelf wordt hier gehouden. Dat is alles wat ik nu weet :) Als ik weer terug ben, zal ik posten hoe het was en natuurlijk wat foto’s online zetten!

Topics: Fun, work | 1 Comment »

One Response to “Techs in Paradise, Hawaii!”

 1. Ramon Says:
  January 5th, 2008 at 2:02 pm

  Toonky,

  Beste wensen voor jou en je meisje. Weinig veranderd voor je blijkbaar, alleen je vluchtijden zijn korter ;), plaatsen waar je
  heen gaat is wel weer vanouds voor je.

  Groeten

Comments