« | Home | »

Dining set

By Andree Toonk | November 9, 2007

Al een tijdje zijn we opzoeken naar een diner tafel, we hebben al behoorlijk wat winkels bezocht om inspiratie op te doen. We wisten wat we wilde en hadden ook al 2 keer wat gevonden om vervolgens te ontdekken dat het uitverkocht was. Maar dit weekend was het dan zo ver!! Zaterdag middag liepen we door de “walmart” (een groot supermarkt waar ze van alles verkopen) en zagen we het type diner set wat we graag wilde. Ingepakt in een doos en voor een gunstige prijs! Maar uiteraard voordat we het mee namen naar de kassa wilde we het eerst zien en uit proberen hoe het zit. Dat bleek een vreemde vraag en niet mogelijk. Dat was een teleurstelling. Omdat we toch wel gecharmeerd waren van de diner set besloten we op zondag naar een andere walmart te gaan. Daar was de set keurig opgebouwd te bewonderen. Nadat we het “uitgeprobeerd” hadden, waren we het er over eens dat deze het maar moest worden. Bij deze walmart was de set uitverkocht (muv. het demo model), dus wij weer terug naar de walmart in het winkel centrum naast ons huis, waar ze nog genoeg sets in de doos hadden liggen.
Zondag avond en maandag avond tot middernacht heb ik hard gewerkt om alles in elkaar te zetten, maar het resultaat mag er wezen! Diner en ontbijt zijn nu een stuk gezelliger dan voorheen, toen we op de bank moesten eten. Al met al een goede aankoop! Nu kunnen we dan ook eindelijk fatsoenlijk mensen uitnodigen om te blijven eten. Bij dezen zijn jullie dan ook allemaal uitgenodigd!


5 pc pub set in doos:

2 avonden later, het resultaat:

Topics: Uncategorized | 2 Comments »

2 Responses to “Dining set”

 1. Hendrik, Linda & Hieke Says:
  November 11th, 2007 at 5:45 pm

  Hey Dre en Gleyse!!

  Wat leuk om elke keer te lezen hoe het met jullie gaat! Jullie beginnen al een echt gezinnetje te worden ;-))
  We zijn blij te lezen dat je het goed naar je zin hebt. Wij missen je wel hoor! we zijn niet mee geweest met het vriendenweekend, maar we zijn 1 dagje overgekomen met Hieke. Dat was echt heel erg gezellig. We misten jullie wel hoor!

  Vraagje: is het geboortekaartje van Hieke nog bij jullie aangekomen??

  Veel liefs en dikke kus van de fam. Dijkstra :-)))

 2. Andree Says:
  November 16th, 2007 at 8:58 am

  Hi Fam dijkstra,
  Ja jullie kaartje is aangekomen hoor. Als het goed is hebben jullie ook een kaartje van ons gekregen. Goed om te horen dat het vriendenweekend gezellig was!
  Groeten aan Hieke!
  Andree

Comments