« | Home | »

Maroon5 concert

By Andree Toonk | November 9, 2007

Maroon 5 was op bezoek in Vancouver afgelopen weekend! Met m’n nieuwe creditcard had ik tickets gekocht via Internet en zaterdag avond 8 uur was het dan zover. Het was in het ijshockey stadion van de vancouver giants, the pacific coliseum. Een leuke plek voor een concert, redelijk groot maar niet zo groot als een voetbal stadion, wat de sfeer ten goede kwam. In het voorprogramma zaten 2 bands, vooral de band uit zweden, “the Hyves” wisten de sfeer er goed in te brengen. Het concert van Maroon5 was erg goed. Vooral hun “oude” bekende songs waren erg goed en iedereen zong uit volle borst mee. Rond half 12 was het afgelopen en gingen we weer terug. Omdat we geen auto hebben maakte we gebruik van het openbaar vervoer, in ons geval de bus en de sky-train. Je zou verwachten dat er na afloop van een concert wel wat extra bussen worden ingezet, maar dat viel dus even tegen. Gelukkig stonden we ergens voor in de rij (ja ze maken hier netjes rijen voor de bus) en na 45 minuten konden we dan eindelijk met de bus mee. Waarna we na een geslaagde avond lekker konden uitslapen.

Topics: Fun, Vancouver | 1 Comment »

One Response to “Maroon5 concert”

 1. Roel Says:
  November 11th, 2007 at 12:17 am

  Cool man!
  Ik moet ook nodig weer eens naar zo”n concert.

  Fix even het bovenste filmpje/plaatje, want ik krijg niets te zien.

  Maarre goed bezig dude! Enjoy life!

  Cheers,
  Roel

Comments